Distrugerea șobolanilor

Distrugerea șobolanilor
борьба с крысами

Cea mai bună protecție împotriva șobolanilor!

Împrăștiați cenușă sau otravă, puneți capcane, cumpărați dispozitive noi sau chemați în continuare specialiști - există o mulțime de moduri de a lupta, alege oricare. Prima și cea mai promițătoare, eficientă și ecologică metodă de combatere a șobolanilor este construcția și profilaxia tehnică (prezența condițiilor etanșe la șobolani). Cu alte cuvinte, dorința de a face totul pentru a preveni apariția șobolanilor și nu a-i extermina atunci când sunt deja ferm stabiliti. Mențineți starea tehnică corespunzătoare a obiectului, iar șobolanii nu vor putea intra în el.

борьба с крысами

Au venit deja la noi

Dacă totuși șobolanii s-au instalat în tine, rețineți: deoarece plăcintele reprezintă un pericol deosebit, pragul de risc ridicat pentru această specie este stabilit dacă există măcar un individ în orice categorie de obiecte. Simțiți-vă liber să vă ghidați după regulă: dacă șobolanii au intrat în cameră, nu puteți face fără măsuri radicale. În acest caz, vor fi necesare orice metode de a speria, cum ar fi o umbrelă pentru un pește.

борьба с крысами

Suntem deștepți, dar sunt ei mai deștepți?

Omul este obișnuit să se considere o creatură, a priori, aflată la cel mai înalt stadiu al evoluției. Așadar, de ce mai suferim de problema rănirii rozătoarelor dacă suntem atât de deștepți? Poate pentru că sunt obișnuiți să subestimeze foarte mult și de multe ori lasă situația să-și urmeze cursul (ceea ce poate face un mic rozător care locuiește în subsolul meu, vă implor!). Și apoi plătim pentru asta.

Coșul este gol!

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dvs. personale, le puneți în mod voluntar la dispoziția publicului. Vă recomandăm să utilizați date anonimizate.