Distrugerea ploșnițelor

Distrugerea ploșnițelor

Dacă, trezindu-te dimineața, găsești pe corpul tău o serie de pete roșii care mănâncă mult și au apărut câteva puncte negre în patul tău, atunci este probabil să ai acasă bube. Nici cel mai ordonat și proaspăt renovat apartament nu este imun la acest flagel. Insectele sunt extrem de fertile, o femelă produce aproximativ 50-60 de ouă pe zi. Prin urmare, distrugerea profesională a ploșnițelor într-un apartament este un eveniment important care nu poate fi amânat. Insectelor le place să se așeze lângă o sursă de hrană, adică o persoană. De obicei, ele pot fi găsite sub saltele, în îmbinările paturilor, canapelelor, în mobilierul tapițat, în spatele plintelor și în dulapuri. Apelarea unui specialist acasă vă va permite să otrăviți rapid și eficient ploșnițele fără a afecta sănătatea gospodăriei.

De ce trebuie să distrugi ploșnițele?

Dintre toți paraziții care trăiesc lângă oameni, ploșnițele sunt cele mai periculoase. Insectele se hrănesc cu sânge uman, provocând reacții alergice severe. Mâncărime severă apare la locul mușcăturii, se pot forma erupții cutanate și vezicule. În unele cazuri, se observă alergii severe, până la un atac de astm sau șoc anafilactic. Într-un fel sau altul, mușcăturile de insecte provoacă anxietate, privează o persoană de somn și afectează negativ bunăstarea. Insectele auto-gravate sunt aproape inutile. Paraziții se adaptează rapid la otrăvurile cunoscute și dezvoltă o imunitate puternică la toți descendenții. Dacă găsiți urme ale prezenței insectelor, trebuie urgent să apelați un specialist în distrugerea ploșnițelor. Serviciile sale vor fi ieftine, iar efectul va fi vizibil imediat. Firmele pentru lupta împotriva ploșnițelor sunt echipate cu echipamentul necesar și insecticide speciale.

Metode de control al bugilor de pat

  • Termic. Mulți oameni știu că ploșnițele sunt extrem de sensibile la temperaturi extreme. Dacă iarna pleci de acasă pentru o zi, deschizând toate ferestrele, atunci există o mare probabilitate ca adulții să moară, dar acest lucru nu va rezolva problema cu ouăle depuse;

  • Mecanic. Distrugerea insectelor cu un aspirator sau curățare este ineficientă, deoarece cuiburile pot fi amplasate în colțuri izolate, de unde sunt dificil de corodat;

  • Chimic. Cu ajutorul insecticidelor, puteți distruge ploșnițele din apartament odată pentru totdeauna. Irigarea cu „ceață” rece sau fierbinte vă permite să tratați toate suprafețele, inclusiv microfisurile și cele mai izolate colțuri. Bullyingul cu un agent chimic afectează insectele prin contact pentru o lungă perioadă de timp. Astfel, este posibil să distrugeți aproape instantaneu atât adulții, cât și ghearele lor.

Coșul este gol!

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dvs. personale, le puneți în mod voluntar la dispoziția publicului. Vă recomandăm să utilizați date anonimizate.