Exterminarea insectelor

Exterminarea insectelor

Exterminarea insectelor

Viespile și cei mai mari reprezentanți ai acestora - viespi - sunt unul dintre cei mai periculoși dintre vecinii noștri. Vin în diferite tipuri, dar cel mai mare inconvenient este cauzat de viespi publice (viespi), care aranjează cuiburi sub acoperișuri, pe balcoane, în colțurile retrase ale grădinii. Sunt incredibil de atrași de fructele activității umane care conțin zahăr: produse de patiserie dulci, dulciuri, gemuri, fructe coapte. Insectele apar la sfârșitul lunii aprilie - în mai, iar până în august ajung la vârful agresivității.

Care este pericolul viespilor

Motivul principal al atitudinii extrem de ostile față de aceste insecte este pericolul extrem al mușcăturilor lor. Consecințele pot fi grave. Otrava viespilor, în special a viespilor, este foarte toxică și începe să acționeze instantaneu. Cel puțin, provoacă dureri acute și umflături la locul mușcăturii, ritm cardiac crescut, dificultăți de respirație și scăderea tensiunii arteriale. Multe victime pot prezenta o reacție alergică acută sau chiar moartea.

Dacă se găsește un cuib, distrugerea viespilor și viespilor trebuie organizată imediat. Spre deosebire de albine, aceste insecte nu lasa o intepatura in corpul victimei. Pot mușca de mai multe ori la rând! Mai mult, nu este neobișnuit ca viespile să atace într-un roi. Și într-un cuib, se pot așeza până la 1000 de indivizi. În plus, distrugerea în timp util a viespilor și viespilor va salva animalele de companie de pericole grave și va ajuta la evitarea pierderii recoltei de fructe.

Modalități de luptă

Controlul insectelor este complicat de faptul că sunt imprevizibil de agresivi. Prin urmare, pun în aplicare toate "rețetele de acasă" seara, când viespile se înghesuie pentru noapte. De obicei, cuibul și tot ce este în jur sunt tratate cu substanțe otrăvitoare, cu miros puternic (diclorvos, clorofos etc.). Din păcate, această tehnică are multe dezavantaje. Nu este întotdeauna posibil să găsești cuibul. Dar chiar dacă este găsit, este incredibil de dificil să se evite mușcăturile de insecte.

Prin urmare, este recomandabil să încredințați imediat distrugerea viespilor și viespilor specialiștilor care au tehnologii mai avansate pentru identificarea focalizării reproducerii insectelor și eliminarea garantată a acesteia. În funcție de condițiile pentru efectuarea dezinsecției, pot fi utilizate preparate de altă natură - gazoase, emulsii etc.

Odată cu începutul utilizării lor, activitatea viespilor scade instantaneu. Când vine vorba de zone rezidențiale, se folosesc produse care nu sunt toxice pentru oameni. Îndepărtarea în locuri greu accesibile este posibilă fără demontarea obiectelor învecinate. După distrugerea completă a cuibului, în orice caz, se efectuează un tratament preventiv amănunțit al teritoriului adiacent.

Dezinsecția profesională garantează o eficiență ridicată a evenimentului, siguranța procedurii pentru toți membrii gospodăriei și un rezultat pozitiv garantat.

Acest lucru va fi util atât pentru persoanele care doresc să scape de insectele dăunătoare din case și apartamente, cât și pentru organizațiile care au întâlnit molii în zonele lor.

Molia este unul dintre tipurile de fluturi. Spre deosebire de alți frați, molia nu este dotată cu o culoare frumoasă și, de asemenea, interferează cu viața umană. Prin urmare, nu ar trebui să vă bucurați de apariția sa în birou, producție, depozit sau acasă. Majoritatea speciilor acestor fluturi consumă substanțe organice precum cereale, făină și dulciuri și nu dăunează lucrurilor. Dar depun ouă, care se transformă în omizi de molii mici. Deci, ele reprezintă, de asemenea, o amenințare pentru îmbrăcăminte, covoare, blană și produse din piele și multe altele. Distrugerea unei astfel de molii trebuie să aibă în mod necesar două direcții: prima este distrugerea fluturilor care zboară, a doua este distrugerea larvelor lor. A scăpa de un singur tip de molie nu va aduce efectul dorit, motiv pentru care mijloacele disponibile în general pentru uciderea moliilor, care vizează îndepărtarea indivizilor zburători, în cele mai multe cazuri nu ajută la obținerea rezultatului dorit. Pe lângă hrană și îmbrăcăminte, există și o molie de plop, se hrănește cu frunze și poate zbura să se odihnească în incinta dvs. În acest caz, distrugerea moliilor va necesita nu numai dezinfectarea spațiilor, ci și tratarea copacilor din apropiere.

Distrugerea completă și sigură a moliilor poate fi garantată numai de către profesioniști, iar aceștia sunt angajații companiei noastre. Când dezinfectați molii, se utilizează o combinație de agenți care vă permite să scăpați în cele din urmă de acest tip de insectă și, în același timp, să nu provocați niciun rău oamenilor și animalelor de companie. Toate lucrările se desfășoară în conformitate cu normele și regulile sanitare stabilite.

Controlul țânțarilor.

Odată cu sosirea verii mult așteptate, oaspeții neașteptate apar în case și apartamente - țânțari enervanți și supărați în mod constant. Aceste insecte aparțin tipului de supt sânge și, de regulă, locuiesc în incinte în diferite scopuri.

Tantarii provoaca o multime de neplaceri oamenilor. În primul rând, aceste insecte „vânează” noaptea, deci este aproape imposibil să adormiți într-o cameră cu o mare concentrație de aceste insecte. În zona mușcăturii de pe corpul uman, apare întotdeauna iritație, însoțită de o reacție alergică și mâncărime severă. Dar cel mai neplăcut fapt rămâne că țânțarii sunt cei care poartă boli atât de periculoase precum tifoida, febra, encefalita și malaria.

Poți scăpa singur de țânțari?

Astăzi, există multe produse diferite pentru controlul țânțarilor în interior. De aceea, pentru mulți oameni se întâmplă să facă singuri această activitate neplăcută. Cu toate acestea, nu toate instrumentele sunt eficiente. Puteți pulveriza în mod constant ulei de cedru acasă, puteți pune ghivece cu roșii pe pervazul ferestrei, crezând cu naivitate că mirosul blaturilor tinere va speria supătorii de sânge enervanți, precum și atârnați plase și utilizați alte metode populare. Dar nu vă mirați dacă noaptea proprietarul aude din nou scârțâitul ușor enervant al unui țânțar care a zburat pentru a sărbători.

În ceea ce privește aerosolii și fumigatorii moderni, cremele și deodorantele speciale, aceștia, de regulă, nu alungă complet țânțarii, ci îi sperie doar o vreme. În același timp, utilizarea unora dintre produsele aflate în vânzare în domeniul public ar trebui să fie extrem de atentă, astfel încât substanțele salvatoare să nu aducă mai mult rău decât țânțarii cu care urmau să lupte.

Exterminarea țânțarilor cu exterminatori profesioniști

Compania noastră folosește cele mai moderne echipamente și mijloace pentru a ucide țânțarii care nu vor dăuna oamenilor, precum și animalelor domestice care locuiesc în casă, deoarece acțiunea lor este întotdeauna orientată spre combaterea insectelor enervante. Toate substanțele utilizate sunt supuse unui proces preliminar de certificare și sunt complet sigure pentru sănătatea și bunăstarea umană.

Proprietarul localului nu trebuie să-și facă griji că, după lucrările efectuate de angajații companiei noastre, orice pete vor rămâne pe piesele de mobilier și garderobă, iar interiorul elegant va fi distrus. Toate manipulările pentru distrugerea completă a insectelor sunt efectuate rapid și complet în siguranță.

Specialiștii companiei noastre desfășoară activități privind distrugerea țânțarilor în conformitate cu o schemă strictă:

• înainte de a utiliza instrumentele necesare, localurile sunt diagnosticate;

• sunt identificate locurile în care se acumulează țânțarii;

• se dezvoltă o strategie de dezinsecție pe etape, cu selectarea medicamentelor necesare și dozarea acestora;

• se iau o serie de măsuri pentru a distruge adulții și țânțarii în stadiul larvelor.

Specialiștii tratează ambele surse de creștere a insectelor cu mijloace speciale și aplică soluții la posibilele locuri de aterizare a țânțarilor: pereți, ferestre, tavane, uși, suprafețe de mobilier (în interior) și pe peluze, arbuști, copaci (în zone).

Contactând compania noastră, fiecare client este garantat să primească un rezultat de înaltă calitate, care vă va permite să vă bucurați de o ședere plăcută, un somn odihnitor și o viață fără disconfort inutil. Cu o experiență practică extinsă, toți angajații companiei angajați în combaterea dăunătorilor vor efectua rapid și eficient lucrările necesare în cameră.

Costul serviciilor noastre va surprinde plăcut chiar și pe cei mai înrăiți sceptici, iar rezultatul va încânta doar toate gospodăriile care s-au săturat să lupte împotriva insectelor care suge sânge.

Toate manipulările din timpul procesului de dezinfestare sunt efectuate în cadrul regulilor și reglementărilor sanitare strict convenite (SanPiN)

Coșul este gol!

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dvs. personale, le puneți în mod voluntar la dispoziția publicului. Vă recomandăm să utilizați date anonimizate.