Uciderea căpușelor

Uciderea căpușelor

Parcele de grădină și iarbele pot fi foarte periculoase. Orice vegetație este un habitat confortabil pentru căpușe. Insectele poartă agenți patogeni ai bolilor infecțioase grave, dintre care cea mai faimoasă este encefalita transmisă de căpușe. În plus, paraziții periculoși pot infecta borreloza, tularemia, tifoida sau febra hemoragică. Odihna suburbană și suburbană ar trebui să fie protejată în mod fiabil de astfel de probleme. Uciderea căpușelor pe site este o prioritate, mai ales în primăvară.

De ce este important să ucizi căpușele?

Lupta împotriva căpușelor în cabana de vară ar trebui să fie urgentă și cuprinzătoare. Dacă nu aveți grijă de siguranța teritoriului în timp util, atunci există riscul de infectare cu boli periculoase și fatale. Paraziții sunt dăunători în special copiilor mici și animalelor de companie. În plus, există un tip de acarian, cum ar fi acarienii, care provoacă daune ireparabile terenurilor agricole. Parazitul se hrănește cu tulpini de plante tinere, aspirând sucurile celulare și infectând sistemul radicular. Dacă doriți să scăpați de „vecinii” periculoși fără a afecta ecosistemul înconjurător, atunci ar trebui să apelați la profesioniști. Uciderea căpușelor este cea mai eficientă metodă de a uita o dată pentru totdeauna de insecte. Costul serviciilor este scăzut în comparație cu daunele pe care le pot provoca paraziții. Prețul pentru distrugerea căpușelor se bazează pe metodele de luptă utilizate.

Metode de control al bifelor 

  • Măsuri preventive: tunderea în timp util a peluzelor, curățarea frunzelor căzute și a locurilor de gunoi din țară. În jurul site-ului, puteți face un „drept de drum” de pietriș sau rumeguș. În plus, este necesar să scăpați de șoareci și alte rozătoare, deoarece acestea sunt principala sursă de hrană pentru căpușe;

  • Metoda fizică: prinderea insectelor folosind dispozitive speciale. Plastele de momeală se răspândesc în toată zona și atrag paraziți. Această metodă este absolut sigură pentru mediu;

  • Produs chimic folosind piretroizi. Aceste medicamente sunt absolut sigure pentru oameni și animale și nu dăunează vegetației. Substanța acționează pentru o anumită perioadă de timp, după care se dizolvă în aer fără reziduuri.

Coșul este gol!

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dvs. personale, le puneți în mod voluntar la dispoziția publicului. Vă recomandăm să utilizați date anonimizate.