Distrugerea mucegaiului și a mucegaiului

Distrugerea mucegaiului și a mucegaiului

Distrugerea ciupercilor

Apariția formațiunilor fungice (acestea sunt cele mai simple microorganisme parazite) este un semn necondiționat al unui microclimat slab într-o clădire. Cel mai adesea, ciuperca afectează spațiile depozitelor, depozitelor de utilități, garajelor, magazinelor frigorifice, piscinelor publice, saunelor.

Nu există loc pentru mucegai într-o cameră curată, bine încălzită, ventilată. Prin urmare, înainte de a continua măsurile de distrugere a microorganismelor dăunătoare, ar trebui eliminați factorii favorabili creșterii lor. Semnele unei infecții fungice sunt pete întunecate, purpurii sau gri pe pereți sau podea, care dispar temporar după spălarea suprafeței și reapar în curând.

Mucegaiul este cel mai frecvent tip de ciupercă în zonele urbane, dar există și alte focare de daune. Este important să determinați corect natura formării parazitare, după care puteți alege mijloacele de distrugere a microorganismelor.

уничтожение грибков


Pericol de infecții fungice

Mucegaiul strică nu numai materialele de construcție, ci provoacă și reacții alergice severe, slăbește sistemul imunitar. Persoanele care stau mult timp în camere în care există formațiuni fungice dezvoltă boli precum astmul bronșic, dermatita, neurodermatita, edemul lui Quincke și alte afecțiuni periculoase.   

Când apare un focus fungic în biroul sau în camerele din spatele companiei dvs., trebuie să contactați imediat un serviciu specializat: acțiuni independente pentru curățarea pereților, schimbarea tapetului, pictura în mai multe straturi nu va aduce succes, ci va agrava doar situația negativă .

Combaterea ciupercilor este cea mai dificilă parte a activităților de dezinfecție. Utilizarea de agenți chimici sau biologici singuri nu va da rezultatul dorit; trebuie utilizată o abordare integrată. Expertul va inspecta mai întâi camera, va determina tipul de ciupercă și va elabora un program de dezinfectare. În primul rând, toate focarele vizibile sunt distruse, pentru aceasta se utilizează mijloace fizice (îndepărtarea plăcii), mecanice (tratament cu ultraviolete), chimice (expunerea la compuși speciali care au un efect dăunător asupra microorganismelor). Combinația tuturor metodelor existente, de regulă, dă efectul necesar: ciuperca este complet distrusă.

Coșul este gol!

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dvs. personale, le puneți în mod voluntar la dispoziția publicului. Vă recomandăm să utilizați date anonimizate.