Dezinfectarea vehiculelor

Dezinfectarea vehiculelor

Tratamentul sanitar al vehiculelor la întreprinderile alimentare include curățarea completă a corpului și a părții de încărcare a vehiculului cu substanțe chimice speciale pentru a steriliza și îndepărta diverse bacterii dăunătoare. Respectarea standardelor sanitare și igienice în acest domeniu este o cerință obligatorie, altfel dezvoltarea bacteriilor, a virușilor și a altor microorganisme poate duce la consecințe negative.

Proprietarii de vehicule private trebuie, de asemenea, să efectueze periodic procedura de procesare a unei mașini, în caz contrar există riscul de a prinde o boală gravă.

Compania efectuează igienizarea vehiculelor care transportă produse alimentare, precum și a vehiculelor private în toată Moldova. Experții în dezinfectare vă vor trata mașina cu înaltă calitate și o vor aduce într-o stare perfect curată.

CINE NEVOIE DE DEZINFECȚIE?

Toate vehiculele implicate în transportul produselor alimentare și materiilor prime sunt supuse tratamentului sanitar. Dezinfectarea vehiculelor pentru transport este obligatorie:

 1. Produse alimentare.
 2. Apă potabilă și băuturi.
 3. Materii prime alimentare.
 4. Consumabile medicale.
 5. Produse chimice de uz casnic.
 6. Animale.
 7. Hrana animalelor.

Mai mult, această procedură este necesară pentru mașinile care efectuează în mod regulat transportul de pasageri, inclusiv taxiurile. Camioanele de gunoi, ambulanțele, camioanele sunt, de asemenea, printre vehiculele care trebuie dezinfectate.

PROCESUL DE PRELUCRARE

Toate vehiculele de mai sus trebuie să fie supuse spălării zilnice și igienizării lunare.

 • Curățarea uscată a mașinilor (interior, caroserie etc.).
 • Spălarea pieselor externe și interne. O soluție specială este utilizată pentru pulverizarea vehiculului.
 • Tratarea directă a vehiculului folosind substanțe chimice speciale.
 • Uscare.

De asemenea, dacă se procesează un transport cu frigider, toate produsele, rafturile și alte articole sunt eliminate din acesta. Este dezghețat și prelucrat cu atenție din interior. O soluție chimică specială este aplicată pe pereți, care dezinfectează suprafața și elimină toate mirosurile, mucegaiul, ciuperca etc. Apoi, soluția este spălată cu apă simplă și frigiderul este uscat.

ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN CURĂȚAREA MAȘINII!

Vom efectua procesarea de înaltă calitate a mașinii dvs. la un preț accesibil. Maeștrii-dezinfectanți profesioniști oferă o garanție de 100% calitate și îndeplinirea tuturor cerințelor și dorințelor necesare. Lista de prețuri poate fi găsită pe site.


Compania noastră este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie în mod regulat de igienizare a alimentelor, pasagerilor sau orice alt tip de vehicul. Folosim substanțe chimice autorizate numai care nu distrug vopseaua sau provoacă efecte corozive, ci mai degrabă o încetinesc. Medicamentele sunt absolut sigure pentru orice piese auto și sunt concepute pentru a maximiza durata de viață a vehiculului dumneavoastră.

Coșul este gol!

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dvs. personale, le puneți în mod voluntar la dispoziția publicului. Vă recomandăm să utilizați date anonimizate.