Dezinfectarea apartamentelor

Dezinfectarea apartamentelor

Cum se efectuează măsurile de dezinfectare?

 

Dezinfectarea de înaltă calitate a ventilației constă dintr-un complex de procese care se completează reciproc. Pentru un efect maxim, este necesar să comandați atât dezinfectarea profesională a ventilației, cât și curățarea ventilației, care vă permite să scăpați de diferite tipuri de depozite și contaminanți. Acarienii de praf, microorganismele patogene sunt capabile să reziste nu numai metodelor de curățare mecanică, ci chiar chimică. Tratamentul cu soluții speciale de dezinfectare va ajuta la excluderea unui cartier neplăcut.

dezinfekciya-ventilyaciiDacă apare un miros de mucegai într-un apartament sau birou, funinginea se depune pe suprafețele bucătăriei și tot mai mult praf apare pe mobilier, atunci nu puteți face fără curățarea urgentă și dezinfectarea ventilației! Un sistem de ventilație înfundat este un mare dușman al sănătății umane! Potrivit experților, dezinfectarea aparatelor de aer condiționat ar trebui efectuată nu în funcție de contaminarea lor, ci în funcție de intensitatea utilizării: o dată la 6-12 luni.

Este deosebit de periculos să vă aflați într-o cameră în care dezinfectarea ventilației nu a fost efectuată de mult timp, pentru copiii mici și persoanele predispuse la alergii, care suferă de astm bronșic. Dacă dezinfectarea aerului din apartament nu s-a făcut niciodată, atunci virusurile, bacteriile, acarienii și diferiții alergeni se înmulțesc activ într-un astfel de spațiu aerian. Dezinfectarea aerului previne apariția edemului membranelor mucoase ale căilor respiratorii, a crizelor de astm, a tusei de etiologie incertă etc. Prin comandarea unei dezinfectări profesionale a sistemelor de ventilație, faceți pasul corect către menținerea unei sănătăți bune pentru toți membrii familiei!

Coșul este gol!

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dvs. personale, le puneți în mod voluntar la dispoziția publicului. Vă recomandăm să utilizați date anonimizate.